måndag 1 november 2010

2008: Skarpnäck - T-centralen

Utanför Malmgrenska puben


Dags för den sista gröna linjen att klaras av. Deltagarna är fruktansvärt laddade och tävlingnerverna är spända som fiolsträngar. Freddan har hotat/lovat att gå på "Long Island Ice Tea" spåret eftersom han hävdar att han inte dricker öl, men när tävlingen väl är igång visar det sig att han är en mycket kapabel öldrickare och kommer att hota Johan från att gå till tre raka vinster.

Middagen intas och tävlingen sparkar igång på "Hot or not" i Skarpnäck, och Johan visar direkt att han går för hat-trick.

Freddan kommer igång på slutet och ser ohyggligt stark ut med fyra raka heatsegrar inför avgörandet, samtidigt som Johan börjar rapa skum. Men, trots den smarta taktiken att ta en Long Island på sista stationen för att få mindre mängd vätska, visar sig Johan oslagbar! Grattis till tredja raka segern!

Här avgörs allt, Long Island sveps på 16 sekunder men det räcker inte. Men Freddan vinner massor med respekt och kvällens skönaste kommentar ifrån bartendern. "Du, jag såg vad du gjorde! Du får vatten!" Kolla på filmen :-)

Inga kommentarer: